Valmis kysely: Tasa-arvo- ja yhdenvertaisyyskysely

Suomen lain mukaan niiden oragnisaatioiden, jotka työllistävät yli 30 henkilöä, täytyy tehdä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Usein haasteena on, ettei organisaatioissa tiedetä, kuinka suunnitelma tehdään. Siksi kehitimme tämän kyselyn!

Kun otat käyttöön tämän täysin valmiin kyselyn, teet helposti lain vaatiman tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman suoraan kyselyn tulosten pohjalta. Saat interaktiivisen raportin kautta arvokasta, syvällistä tietoa siitä, kuinka tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat organisaatiossasi toteutuvat.

 

Kokeile kyselyyn vastaamista:

 

 

Kokeile tulosten analysointia:

Avaa esimerkkiraportti >>

 

 

Näin helposti toteutat tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn:

  1. Valitset valmiskyselyn.
  2. Muokkaat halutessasi kysymyksiä tai otat käyttöön valmiiksi hiotut kysymykset sellaisenaan.
  3. Muokkaat kyselyn ulkoasun eli visuaalisen ilmeen haluamallasi tavalla. Helpoiten se tapahtuu, kun syötät yrityksesi nettisivujen osoitteen. Zeffin Design Bot luo silloin juuri sinun näköisesi kauniin kyselyn automaattisesti, hakien nettisivuiltasi tyylisi mukaiset fontit, värit, logot ja taustakuvat!
  4. Toimitat kyselyn valitsemallasi tavalla:
    • Tapa 1: Jaa linkki >>> Luo kyselyyn linkki ja jaa se haluamallasi tavalla. Voit lähettää sen vastaajille esim. tekstiviestinä.
    • Tapa 2: Sähköpostikutsu >>> Lataa vastaajien sähköpostiosoitteet Zeffiin yhteystiedot / kontaktit -kohdasta. Helpoiten se tapahtuu, jos sinulla on Excel-dokumentti, jonka ensimmäisessä sarakkeessa on vastaajan sähköpostiosoite ja seuraavissa sarakkeissa tietoja, joita tahdot hyödyntää raportissa. Copy-pasteta eli kopioi ja liitä lista helposti suoraan Zeffiin. Siirry sitten toimita / jaa -kohtaan. Luo lyhyt ja ystävällinen sähköpostikutsu, jonka lähetät vastaajille. Tarvittaessa voit lähettää heille myöhemmin muistutuksia.
  5. Siirryt raporttiin eli analysoimaan kyselyn tuloksia. Raportti on interaktiivinen ja zoomaa syvälle vastaajien mieliin, jotta ymmärrät yhdellä silmäyksellä vahvuudet ja kehityskohteet sekä asioiden syy-seuraussuhteet. Voit klikkailla, rajata ja tutkia raporttia haluamallasi tavalla – klikatessasi jotain tiettyä raportin kohtaa, koko raportti päivittyy valintasi mukaisesti. Jos sinulla on käytössäsi Zeffin Genius-lisenssi, voit lisäksi tallentaa kullekin organisaation jäsenelle oman raportin, jossa näkyy vain hänelle annettu palaute, ja jakaa raportin hänen kanssaan.

 

Aloita tästä kyselyn toteutus itsenäisesti

tai

Varaa tästä ilmainen konsultointi