Valmis kysely: Esimiehen arviointilomake

Google on tunnettu hyvästä yrityskulttuuristaan. Toimme nyt Googlen mallin mukaisen esimiehen arviointilomakkeen Zeffiin käytettäväksi sinulle!

Tässä kyselyssä 15 kysymyksen kautta työntekijä arvioi oman esimiehensä toimintaa – nelikentän vaakasuunnassa, kuinka hyvin esimies on suoriutunut ja pystysuunnassa, kuinka tärkeänä hän näkee kyseisen ominaisuuden.

Ota käyttöön tämä lomake ilmaiseksi ja tulet ymmärtämään syvästi, kuinka työntekijät kokevat esimiehensä. Motivoit samalla esimiehiä kehittymään, kun he näkevät tarkan palautteen työntekijöiltä vahvuuksistaan ja kehityskohteistaan!

 

Kokeile kyselyyn vastaamista:

 

Kokeile tulosten analysointia:

Avaa esimerkkiraportti >>

 

Näin helposti toteutat esimiehen arviointikyselyn:

  1. Valitset valmiskyselyn.
  2. Muokkaat halutessasi kysymyksiä tai otat käyttöön valmiiksi hiotut kysymykset sellaisenaan.
  3. Muokkaat kyselyn ulkoasun eli visuaalisen ilmeen haluamallasi tavalla. Helpoiten se tapahtuu, kun syötät yrityksesi nettisivujen osoitteen. Zeffin Design Bot luo silloin juuri sinun näköisesi kauniin kyselyn automaattisesti, hakien nettisivuiltasi tyylisi mukaiset fontit, värit, logot ja taustakuvat!
  4. Toimitat kysely valitsemallasi tavalla:
    • Tapa 1: Jaa linkki >>> Luo kyselyyn linkki ja jaa se haluamallasi tavalla. Voit lähettää linkin vastaajille esimerkiksi tekstiviestinä tai upottaa linkin nettisivuillesi.
    • Tapa 2: Sähköpostikutsu >>> Lataa vastaajien sähköpostiosoitteet Zeffiin yhteystiedot / kontaktit -kohdasta. Helpoiten se tapahtuu, jos sinulla on Excel-dokumentti, jonka ensimmäisessä sarakkeessa on vastaajan sähköpostiosoite ja seuraavissa sarakkeissa tietoja, joita tahdot hyödyntää raportissa. Copy-pasteta eli kopioi ja liitä lista helposti suoraan Zeffiin. Siirry sitten toimita / jaa -kohtaan. Luo lyhyt ja ystävällinen sähköpostikutsu, jonka lähetät vastaajille. Tarvittaessa voit lähettää heille myöhemmin muistutuksia.
  5. Siirryt raporttiin eli analysoimaan kyselyn tuloksia. Raportti on interaktiivinen ja zoomaa syvälle vastaajien mieliin, jotta ymmärrät yhdellä silmäyksellä vahvuudet ja kehityskohteet sekä asioiden syy-seuraussuhteet. Voit klikkailla, rajata ja tutkia raporttia haluamallasi tavalla – klikatessasi jotain tiettyä raportin kohtaa, koko raportti päivittyy valintasi mukaisesti. Jos sinulla on käytössäsi Zeffin Genius-lisenssi, voit lisäksi tallentaa kullekin organisaation jäsenelle oman raportin, jossa näkyy vain hänelle annettu palaute, ja jakaa raportin hänen kanssaan.

 

Varaa tästä ilmainen konsultointi