Valmis kysely: 360 arviointi

Täysin valmis kysely, jonka avulla saat esimiehille tarkan näkemyksen siitä, kuinka työntekijät kokevat kunkin esimiehen toiminnan.

Tämä 40 kysymyksen kysely on syntynyt pitkän kehityksen tuloksena yhteistyössä satojen asiakkaidemme kanssa. 360 arviointi käy läpi kaikki oleelliset johtamiseen, päätöksentekoon, kommunikointiin ja kehittymiseen liittyvät asiat antaen esimiehelle tarkan kuvan hänen vahvuuksistaan sekä asioista, joissa työntekijät toivovat hänen kehittyvän edelleen.

Ota käyttöön heti ja toteutat kullanarvoisen arvion minuuteissa!

 

Kokeile kyselyyn vastaamista:

 

 

Kokeile tulosten analysointia:

Avaa esimerkkiraportti >>

 

 

Näin helposti toteutat 360 arvioinnin:

  1. Valitset valmiskyselyn.
  2. Muokkaat halutessasi kysymyksiä tai otat käyttöön valmiiksi hiotut kysymykset sellaisenaan.
  3. Muokkaat kyselyn ulkoasun eli visuaalisen ilmeen haluamallasi tavalla. Helpoiten se tapahtuu, kun syötät yrityksesi nettisivujen osoitteen. Zeffin Design Bot luo silloin juuri sinun näköisesi kauniin kyselyn automaattisesti, hakien nettisivuiltasi tyylisi mukaiset fontit, värit, logot ja taustakuvat!
  4. Lataat vastaajien sähköpostiosoitteet Zeffiin yhteystiedot / kontaktit -kohdasta. Helpoiten se tapahtuu, jos sinulla on Excel-dokumentti, jonka ensimmäisessä sarakkeessa on vastaajan sähköpostiosoite, toisessa sarakkeessa esimiehen nimi, ja seuraavissa sarakkeissa tietoja, joita tahdot hyödyntää raportissa. Copy-pasteta eli kopioi ja liitä lista helposti suoraan Zeffiin. Siirryt toimita / jaa -kohtaan. Luo lyhyt ja ystävällinen sähköpostikutsu, jonka lähetät vastaajille. Tarvittaessa voit lähettää heille myöhemmin muistutuksia.
  5. Siirryt raporttiin eli analysoimaan kyselyn tuloksia. Raportti on interaktiivinen ja zoomaa syvälle vastaajien mieliin, jotta ymmärrät yhdellä silmäyksellä kunkin esimiehen vahvuudet ja kehityskohteet sekä asioiden syy-seuraussuhteet. Jos sinulla on käytössäsi Zeffin Genius-lisenssi, voit tallentaa kullekin esimiehelle oman raportin, jossa näkyy vain hänelle annettu palaute, ja jakaa raportin hänen kanssaan.

 

Aloita tästä kyselyn toteutus itsenäisesti

tai

Varaa tästä ilmainen konsultointi