Valmis kysely: Organisaation laatuarviointi

Tämä arviointi on luotu yhdessä maailman parhaiden laatusisältöjen asiantuntijoiden kanssa, ja se kattaa seuraavien laatumallien sisällöt: ISO9001, EFQM ja Malcolm Baldrige. Kun käytät tätä arviointia, voit kertoa viestinnässäsi, että organisaationne toimintaa arvioidaan joko jonkun tai kaikkien näiden laatumallien mukaisesti.

Tämä arviointi on täysin valmis käytettäväksi sellaisenaan, ja se käy 103 kysymyksen kautta läpi kaikki organisaatiosi oleelliset osa-alueet. Yleensä kyselyyn vastaavat johtoryhmän jäsenet ja joskus lisäksi osa muista esimiehistä.

Kun otat käyttöön tämän kyselyn, ymmärrät äärimmäisen syvällisesti koko organisaatiosi toiminnan ja löydät tärkeimmät kehityskohteet. Raportti on interaktiivinen ja älykäs – se antaa sinulle tutkitusti tarkimman tiedon, jotta voit tehdä parhaita päätöksiä.

 

Kokeile kyselyyn vastaamista:

 

 

Kokeile tulosten analysointia:

Avaa esimerkkiraportti >>

 

 

Näin helposti toteutat organisaation laatuarvioinnin:

  1. Valitset valmiskyselyn.
  2. Muokkaat halutessasi kysymyksiä tai otat käyttöön valmiiksi hiotut kysymykset sellaisenaan.
  3. Muokkaat kyselyn ulkoasun eli visuaalisen ilmeen haluamallasi tavalla. Helpoiten se tapahtuu, kun syötät yrityksesi nettisivujen osoitteen. Zeffin Design Bot luo silloin juuri sinun näköisesi kauniin kyselyn automaattisesti, hakien nettisivuiltasi tyylisi mukaiset fontit, värit, logot ja taustakuvat!
  4. Toimitat kysely valitsemallasi tavalla:
    • Tapa 1: Jaa linkki >>> Luo kyselyyn linkki ja jaa se haluamallasi tavalla. Voit viedä linkin esimerkiksi osaksi markkinoinnin automaatiota, lähettää sen vastaajille tekstiviestinä tai upottaa linkin nettisivuillesi.
    • Tapa 2: Sähköpostikutsu >>> Lataa vastaajien sähköpostiosoitteet Zeffiin yhteystiedot / kontaktit -kohdasta. Helpoiten se tapahtuu, jos sinulla on Excel-dokumentti, jonka ensimmäisessä sarakkeessa on vastaajan sähköpostiosoite ja seuraavissa sarakkeissa tietoja, joita tahdot hyödyntää raportissa. Copy-pasteta eli kopioi ja liitä lista helposti suoraan Zeffiin. Siirry sitten toimita / jaa -kohtaan. Luo lyhyt ja ystävällinen sähköpostikutsu, jonka lähetät vastaajille. Tarvittaessa voit lähettää heille myöhemmin muistutuksia.
  5. Siirryt raporttiin eli analysoimaan kyselyn tuloksia. Raportti on interaktiivinen ja zoomaa syvälle vastaajien mieliin, jotta ymmärrät yhdellä silmäyksellä vahvuudet ja kehityskohteet sekä asioiden syy-seuraussuhteet. Voit klikkailla, rajata ja tutkia raporttia haluamallasi tavalla – klikatessasi jotain tiettyä raportin kohtaa, koko raportti päivittyy valintasi mukaisesti. Jos sinulla on käytössäsi Zeffin Genius-lisenssi, voit lisäksi tallentaa kullekin organisaation jäsenelle oman raportin, jossa näkyy vain hänelle annettu palaute, ja jakaa raportin hänen kanssaan.

 

Aloita tästä kyselyn toteutus itsenäisesti

tai

Varaa tästä ilmainen konsultointi