Valmis kysely:  Asiakastyytyväisyyskysely

20 vuoden aikana Zeffillä on luotu tuhansia erilaisia asiakatyytyväisyyskyselyjä, joiden opit olemme sisäänrakentaneet tähän valmiiseen kyselyyn.

Ota käyttöösi Zeffin valmis asiakastyytyväisyyskysely ja saat korkeammat vastausprosentit sekä tutkitusti tarkimman tiedon ja syvimmän ymmärryksen siitä, mitä mieltä asiakkaasi ovat. Tämä alle 10 kysymyksen kysely sopii lähes kaikkiin tilanteisiin – niin projektitoimituksiin kuin tilanteisiin, joissa on palveltu asiakasta fyysisesti. Interaktiivisen raportin kautta ymmärrät syvällisesti syy-seuraus-suhteet ja näet yhdellä silmäyksellä vahvuutesi ja kehityskohteesi.

Kokeile kyselyyn vastaamista:

 

 

Kokeile tulosten analysointia:

Avaa esimerkkiraportti >>

 

 

Näin helposti toteutat asiakastyytyväisyyskyselyn:

  1. Valitset valmiskyselyn.
  2. Muokkaat halutessasi kysymyksiä tai otat käyttöön valmiiksi hiotut kysymykset sellaisenaan.
  3. Muokkaat kyselyn ulkoasun eli visuaalisen ilmeen haluamallasi tavalla. Helpoiten se tapahtuu, kun syötät yrityksesi nettisivujen osoitteen. Zeffin Design Bot luo silloin juuri sinun näköisesi kauniin kyselyn automaattisesti, hakien nettisivuiltasi tyylisi mukaiset fontit, värit, logot ja taustakuvat!
  4. Toimitat kysely valitsemallasi tavalla:
    • Tapa 1: Jaa linkki >>> Luo kyselyyn linkki ja jaa se haluamallasi tavalla. Voit viedä linkin esimerkiksi osaksi markkinoinnin automaatiota, lähettää sen vastaajille tekstiviestinä tai upottaa linkin nettisivuillesi.
    • Tapa 2: Sähköpostikutsu >>> Lataa vastaajien sähköpostiosoitteet Zeffiin yhteystiedot / kontaktit -kohdasta. Helpoiten se tapahtuu, jos sinulla on Excel-dokumentti, jonka ensimmäisessä sarakkeessa on vastaajan sähköpostiosoite ja seuraavissa sarakkeissa tietoja, joita tahdot hyödyntää raportissa. Copy-pasteta eli kopioi ja liitä lista helposti suoraan Zeffiin. Siirry sitten toimita / jaa -kohtaan. Luo lyhyt ja ystävällinen sähköpostikutsu, jonka lähetät vastaajille. Tarvittaessa voit lähettää heille myöhemmin muistutuksia.
  5. Siirryt raporttiin eli analysoimaan kyselyn tuloksia. raportti on interaktiivinen ja zoomaa syvälle vastaajien mieliin, jotta ymmärrät yhdellä silmäyksellä vahvuudet ja kehityskohteet sekä asioiden syy-seuraussuhteet. Voit klikkailla, rajata ja tutkia raporttia haluamallasi tavalla – klikatessasi jotain tiettyä raportin kohtaa, koko raportti päivittyy valintasi mukaisesti. Jos sinulla on käytössäsi Zeffin Genius-lisenssi, voit lisäksi tallentaa kullekin organisaation jäsenelle oman raportin, jossa näkyy vain hänelle annettu palaute, ja jakaa raportin hänen kanssaan.

 

Aloita tästä kyselyn toteutus itsenäisesti

tai

Varaa tästä ilmainen konsultointi