Uudistettu ZEF on täällä!

Nyt alkaa kyselyiden maailmassa uusi aika. Tänään avaamme kaikille käyttöön täysin uudistuneen ZEFin, jolla voit luoda kauniita ja älykkäitä kyselyjä.

Unelmamme ZEFissä on alusta alkaen ollut auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä. Elämässä ja unelmien edessä ei saa koskaan antaa periksi. Matka on ollut pitkä ja opettavainen.

21 vuotta olemme saaneet auttaa tuhansia asiakkaita päätöksenteossa kyselyiden avulla. Sydämellinen kiitos jokaiselle teistä! Olette tehneet valtavan määrän erilaisia kyselyitä, joihin on vastannut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kaikki nämä vuodet ja myös yhteistyö yliopistojen kanssa ovat opettaneet, että sähköisiin kyselyihin liittyy yleisesti kaksi suurta ongelmaa:

  1. Ihmiset kokevat perinteisiin "raksiruutuun" -kyselyihin vastaamisen vastenmielisenä.
  2. Perinteisten kyselyjen keskiarvoihin ja graafisiin palkkeihin perustuvista raporteista on usein hankala tehdä päätöksiä, koska keskiarvot ovat niin lähellä toisiaan.

Nämä ongelmat tulevat siirtymään historiaan. Nyt jokainen voi rakentaa ZEFin avulla helposti kyselyitä, jotka ovat samanaikaisesti kauniita ja älykkäitä.

Kauneus tarkoittaa sitä, että rakennat helposti juuri sinun näköisesi ja visuaalisesti miellyttävän kyselyn, johon ihmiset ympärilläsi haluavat vastata.

ZEF-kyselytutkimus

Älykkyys tarkoittaa kolmea tärkeää asiaa:

  1. ZEFin nelikenttä- ja janakysymyksillä keräät äärimmäisen tarkkaa tietoa, toisin kuin “raksiruutuun” -kyselyillä. ZEFin vastaamistapa ohjaa vastaajasi vertailemaan vastauksiaan kysymysten välillä ja samalla myös priorisoimaan mielipiteensä.
  2. ZEFin raportti on visuaalinen ja interaktiivinen. Käyttökokemus on sinulle kuin pelin pelaaminen. Voit rajata vastaajia ja rakentaa eri vastaajaryhmiä helposti yhden kysymyksen vastauksen perusteella.
  3. ZEF sisältää älykkäitä algoritmeja, jotka analysoivat raportin sinulle automaattisesti. Algoritmi ottaa huomioon myös vastaajien asenteet. Näet yhdellä silmäyksellä mitkä ovat juuri teidän vahvuutenne ja kehityskohteenne. Saat kaiken tämän klikkaamalla “Älykäs zoomaus” -nappia raportin yhteydessä.

Kyselyraportti

ZEF on kokonaisuudessaan patentoitu menetelmä, jonka Lapin yliopisto on tutkimuksillaan osoittanut tieteellisesti perinteisiä kyselyitä tarkemmaksi.

Uusi ZEF sisältää useita Suomen parhaiden asiantuntijoiden rakentamia kyselypohjia. Jokainen pohja on vapaasti käytettävissä aina visuaalista ilmettä myöten.

 

Olen valtavan kiitollinen ZEFin tiimille huipputyöstä uuden versiomme parissa. Alallamme on sanonta: "Jos sinua ei yhtään hävetä uuden tuotteen julkistushetki, teet sen liian myöhään". Meillä on vielä paljon työtä edessämme, että saamme hiottua käytettävyyttä suunnitelmien mukaiselle tasolle. Uusia ominaisuuksia päivitämme viikoittain, mutta se on jo nyt hyvin toimiva ja heti käytettävissäsi.

Kokeilepa heti klikkaamalla linkkiä alta! :)

Terveisin,

Jaakko Alasaarela & ZEFin porukka

Tee seuraavasta kyselystäsi kaunis ja älykäs