[Tiedote] Elisa ostaa Livezhat® -liiketoiminnan ZEF Oy:ltä

Livezhat_kauppa_elisa.png

Elisa on ostanut Livezhat -liiketoiminnan ZEF Oy:ltä. Livezhat on kotisivuille liitettävä Live Chat -ohjelmisto, joka on laajasti käytössä yritysten verkkokaupoissa ja kotisivuilla Suomessa ja Pohjoismaissa. Liiketoimintakaupalla Elisa vahvistaa asemaansa verkkopalveluiden asiakaspalveluratkaisuiden tarjoajana.

Elisan ja ZEF:n liiketoimintakaupan myötä Livezhat -palvelun asiakkuudet ja ohjelmiston oikeudet siirtyvät Elisalle. Elisa jatkaa palvelun tuottamista eikä muutos edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Elisa voi tarjota yrityksille entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuita asiakassuhteiden hoitoon, jotka ovat yhä tärkeämpiä verkkoasioinnin kasvaessa.

- Suomalaiset keskeyttävät verkko-ostoksensa vuosittain lähes miljardin euron arvosta vain siksi, että ostotapahtumassa ilmenee ongelmia. Livezhatin avulla Chat-ruutu tulee näkyviin verkkokaupan sivuilla, jolloin asiakasta voidaan auttaa reaaliaikaisesti läpi ostoprosessin, kertoo johtaja Anssi Okkonen Elisalta.

- Näemme Livezhatissa hienon mahdollisuuden kasvattaa ja vahvistaa yrityksille tarjoamiamme asiakaspalveluratkaisuita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Nyt tehdyn liiketoimintakaupan myötä voimme tarjota sekä tehokkaat työkalut chattiin että kokonaispalvelun, jossa huolehdimme chat-keskustelusta yrityksen puolesta, Okkonen jatkaa.

Livezhat -liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta ZEF Oy:n osakeomistuksiin, muiden palveluiden tarjontaan tai asiakkuuksiin.

- On hienoa, että Livezhat -palvelu vahvistuu Elisan toimesta. Nyt voimme keskittyä täysillä vaalikoneen, älykkäiden kyselyiden ja muiden päätöksenteon mullistavien palveluiden kehittämiseen ja kansainvälistämiseen, toteaa ZEF Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela.


Lisätietoja:

Elisa Oyj, Anssi Okkonen, johtaja, Asiakasvuorovaikutuksen ratkaisut, Yritysasiakkaat, puh. 050 506 5510 etunimi.sukunimi@elisa.fi

ZEF, Jaakko Alasaarela, CEO, puh. 050 360 3603, etunimi.sukunimi@zef.fi, www.zef.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi