Rekrytointi-ilmoitus: Digitaalisen markkinoinnin mestari haussa

Hei ystävä,

Olisitko sinä tai tuttavasi Zeffin tuleva digitaalisen markkinointikoneiston rakentaja? 

Uskomme, että parhaiten menestyvillä yrityksillä toteutuu kaksi asiaa samanaikaisesti: 1. Erinomainen tuoteinnovaatio ja 2. Erinomainen markkinointi-innovaatio. Meillä tuoteinnovaatio on valmis. Nyt sinun tehtäväsi on rakentaa meille markkinointi-innovaatio ja johtaa digitaalisen markkinoinnin keinoin Zeffi kansainväliseen menestykseen.

Tarjoamme rinnallesi huiput työkaverit, jotka tekevät kaikkensa tukeakseen sinua menestymään työssäsi. Zeffi on yrityksenä palkittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work:issä. Saat vierellesi myös suurenmoisen mentorin tukemaan työtäsi. Hän on Rovion perustaja Niklas Hed, joka on Zeffin hallituksen puheenjohtaja.

Olemme yrityksenä luoneet ainutlaatuisen kyselytyökalun, josta hyötyy yli 1000 tyytyväistä asiakasta. Voit tutustua asiakkaiden tarinoihin täällä. Tuotetta on kehitetty yli 10 vuotta ja nyt on oikea aika viedä se isosti markkinaan. Asiakkaista 97,94% suosittelee Zeffiä ystävilleen. Zeffi poikkeaa kyselytyökaluna alan tarjonnasta kolmella keskeisellä tavalla:
1. Analyysi sisältää patentoidun menetelmän ja tekoälyn, joka näyttää tuloksista heti vahvuudet ja kehityskohdat. Zeffillä on vahva tieteellinen tausta ja asiakkaat ovat äärimmäisen tyytyväisiä siihen.
2. Kyselyt ovat tutkitusti mukava vastata vastaajille ja työkalu on helppo käyttää. Voit kokeilla Zeffiä täällä.
3. Kyselyprosessi on hiottu tuomaan konkreettista menestystä asiakkaille. Zeffi kasvattaa tutkitusti asiakkaan henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä. Lisäksi Zeffi kasvattaa asiakkaan myyntiä ja luo buustia markkinointiin. Asiakkaiden lojaalisuus Zeffiä kohtaan on toimialaan verrattuna korkea. Asiakaspoistuma on vain n. 7%.

Zeffi on tuotteena rakennettu parhailla kansainvälisillä teknologioilla äärimmäisen skaalautuvaksi ja kansainvälisesti jakelukelpoiseksi. Arkkitehtuuri ja käyttöliittymät on rakennettu hyödyntäen Googlen pilvipalvelua ja teknologioita. Maksuliikennepalveluna on Stripe. Lisäksi Zeffi hyödyntää useita tekoäly ratkaisuja.

Mitä sinulta odotamme:
1. Haluat jakaa kanssamme unelmamme viedä koko maailman saataville tekoälykyselyt, jotka antavat asiakkaille ymmärryksen yhdellä klikkauksella.
2. Jaat kanssamme samat arvot: Rakkaus, Passion ja Rohkeus.
3. Sinulla on vankka käytännön kokemus menestyksellisen digitaalisen markkinointikoneiston rakentamisessa ja ymmärrystä parhaista työkaluista käytännön toteutuksessa.

Näin näemme roolisi:
1. Rakennat sujuvasti digitaaliset funnelit, jotka ohjaavat asiakkaat menestykseen. Tämä kattaa SEO:n, performanssimarkkinoinnin, asiakaspersoona kohtaiset laskeutumissivut, email-markkinoinnin jne. Zeffin nettisivuston CMS:änä ja markkinoinnin automaatiotyökaluna käytetään Hubspot:ia.
2. Luot Zeffin tiimiin nopean testauksen kulttuurin, jossa uudet ideat testataan ja niistä opitaan nopeasti.
3. Lisäät heti tullessasi tarvitsemallasi markkinointibudjetilla onlinemyyntiä 1000€/kk ja tuot 100kpl potentiaalista asiakasta myynnin kontaktoitavaksi.

Jos sydämesi sanoo, että haluat mukaan seikkailuumme, laita minulle vapaamuotoinen hakemus emailitse: jaakko.alasaarela@zef.fi. Voit myös soittaa vapaasti lisätietoa kellon ajasta riippumatta: 0503603603.

Uskon tämän olevan sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus olla rakentamassa valtavaa Suomalaista menestystarinaa, jota tulet vanhana muistelemaan elämäsi parhaimpiin kuuluvana aikana (mahdollinen rakkaustarina puolisosi kanssa ja mahdollisten lasten syntymät poislukien)! :)