English

Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus

Elämässä kantavia voimia ovat arvot, unelmat ja tavoitteet. Ei suinkaan ole sattumaa että samat asiat määrittävät myös yritysmaailman toimintaa. Yritys, jolla ei ole yhteisiä arvoja ja tavoitteita on vain joukko ihmisiä vailla suuntaa. Toisin sanottuna, yritys, jonka jokainen työntekijä sitoutuu arvoihin ja jakaa samat unelmat, on matkalla hyvää vauhtia kohti menestystä.

ZEFin arvot ovat Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus. Arvot näkyvät jokapäiväisssä työssä niin toimistossa, kuin asiakkaallakin. Koska arvot ovat meidän omiamme, ei töihin tullessa tarvitse vaihtaa työmoodiin, vaan työpaikalle voi jokainen tulla sellaisena kuin on. Myös uudet työntekijät laitetaan haastatteluvaihessa kovaan seulaan. Ensimmäisenä varmistetaan arvomaailman yhteensopivuus ja vasta sen jälkeen hakijan muut ominaisuudet. Myös jokainen viikkopalaveri aloitetaan nykyään käymällä arvot läpi.

Kesäkuun alussa vietetyillä kesäpäivillämme kuvatulla videolla toimitusjohtajamme Jaakko Alasaarela kertoo arvojemme merkityksen laajemmin avattuna. Suosittelen tsekkaamaan videon! Mukavaa kesän jatkoa toivoo teille tällä kertaa Maria.