Sähköinen myyntimies® – Myy ja opi, mitä asiakkaasi tarvitsevat. 24/7 myyjä nettisivuillesi.

Asiakkaasi ovat siirtyneet jo nettiostoksille, miksei sinunkin parhaat myyjäsi siis olisi palvelemassa heitä. Vie oma, paras mahdollinen, osaamisesi nettiin ja tarjoa asiakkaille mahdollisuus löytää sopivat tuotteet helposti.

Kuten myyjä kaupassakin, Sähköinen myyntimies kysyy ne kysymykset, joilla löydetään asiakkaan tarve. Ja tarjoaa sopivimmat vaihtoehdot hänen tarpeisiinsa. Kaikki tämä valta on nyt täysin sinun käsissäsi. Anna sivuillesi mahdollisuus luoda entistä tehokkaampi nettimyynti, vie oma osaamisesi myymään.

Hanki Sähköinen myyntimies® palvelemaan sivuillesi – klikkaa tästä ja jätä yhteystietosi!

Aidosti vaivaton ja helppo

Myyjän kouluttaminen vie helposti kuukausia. Sähköisen myyntimiehen teet parissa tunnissa. Se oppii kaiken sinulta yhdellä kertaa. Voit myös integroida siihen verkkokauppasi tuotetiedot, ja näin tuotteet pysyvät ajantasalla automaattisesti. Me teemme sille ulkoasun joka miellyttää sinun sivujasi ja istuu sinne täydellisesti. Sinun tarvitsee vain seurata sen tuloksia tyytyväisenä.

Tuloksista puheenollen, Sähköinen myyntimies® kerää raportteihinsa kaiken datan, mitä käyttäjät vastaavat. Eli näet silmäyksellä raporteista, mitä asiakkaasi oikeasti tarvitsevat! Teet samalla siis markkinatutkimusta. Ero markkinatutkimukseen on, että käyttäjät hakevat vastatessaan omaa etuaan, eli heidän vastauksensa ovat takuulla totta. Markkinatutkimuksista monesti vain halutaan eroon, Sähköisessä myyntimiehessä viihdytään.

Taipuu, venyy ja muovautuu tarpeisiisi

Vaikka Sähköinen myyntimies on luotu myymään tuotteita, se ei rajoitu siihen. Yhtä hyvin myyt sillä asianajopalveluita, moottoripyöriä kuin kenkiäkin, voit tehdä vaikka hinnastolaskurin muuttopalveluista. Tai tee viraalin ilmiö sosiaalisissa medioissa ja kasvata mainettanne, kuten Suosikki ja Kunkoululoppuu.fi. Mitä tahansa yrityksesi myy tai tekee, Sähköinen myyntimies auttaa sekä sinua että sivukävijääsi.

Kokeile näitä esimerkkejä toteutuksistamme:

itellamarimekkoabcrocs

Nämä, ja muut yli 700 asiakastamme hyödyntävät palveluitamme:

client_marimekko client_crocsclient_oras client_kone client_iss client_genelec client_evli client_upmclient_rovio client_golla client_niemiclient_buster

Yhteistyö ZEFin kanssa on ollu hyvin sujuvaa ja ennenkaikkea henkilökohtaista. Yhteistyömme tuloksina syntyneet Prisman lahja- ja vertailukoneet auttavat asiakkaita ostopäätöksissään ja toimivat verkossa asiakaspalvelun roolissa. Sähköinen myyntimies® helpottaa arkea. SOK, Niina Honkanen