Kyselytyökalu, joka tuottaa aitoa tietoa sinun päätöksiesi tueksi johtajana.

Arviointikone tuo kyselyihisi merkityksen. Liian usein näkee kyselyitä tehtävän kyselyiden vuoksi. Vastaajia on vähän, raporteista ei saa selvää. Myöskään tuloksilla ole merkitystä, koska kaikki on ihan hyvin. Ainakin raportin mukaan. Oikeassa elämässä yritysten tulee kehittyä jatkuvasti halutessaan menestyä. Kukapa ei haluaisi pärjätä paremmin.

Kyselyiden suuri ongelma on se, että niiden ainoa tarkoitus on itse kysely. Pitkiä lomakkeita. Arviointikoneella et saa tehtyä tylsää lomaketta. Sitä on aina kiinnostava käyttää, se on helppo vastaajalle ja houkuttelee vastaamaan loppuun saakka. Se on myös kaunis. Siksi sillä saat korkeimmat vastausprosentit.

Opas: Kuinka teen kyselyn

Lataa täältä itsellesi ilmainen opas – Kuinka teen kyselyn?

Ilmeesi on upea, anna myös kyselyidesi hymyillä

Yrityksenne ilme on mietitty tarkasti. Sitä ei kannata tuhota rumilla lomakkeilla. Arviointikoneen ulkoasu suunnitellaan aina noudattaen tarkkoja ohjeitasi, yksilöllisesti. Olemme käyttäneet tuhansia tunteja käytettävyyteen. Jokainen pieninkin osa on tarpeellinen ja tarkasti mietitty. Yksinkertaisesti; se on upea. Ja sinun näköisesi.

Tietoa, joka tukee sinun päätöksiäsi

Kerää tietoa ympäriltäsi. Mitä tahansa tietoa: henkilöstöltä, asiakkailta, potentiaalisilta asiakkailta markkinatutkimusta… Mikä onkin keinosi käyttää Arviointikonetta, takaamme, että tulosten pohjalta voit tehdä varmoja päätöksiä tulevaisuudesta. Tunne nykyhetki ja tiedä mitä tehdä jatkossa, vain Arviointikoneen avulla.

Kokeile esimerkkejä kyselyistä:

Nämä, ja muut yli 700 asiakastamme hyödyntävät palveluitamme:

client_vtt client_varma client_tekes client_tampere client_tawastgolf client_oulu client_mtv3 client_lahitapiola client_tieto client_aelclient_fonecta

Valitsimme Arviointikoneen työkaluksemme muutamien kriteerien perusteella. Ensinnäkin tämä on helppokäyttöinen ja luotettava. Grafiikka on helposti tulkittavissa ja lisäksi tärkein: se tuottaa valmista raportointitietoa. Helppokäyttöisyydeltään ja käyttötarkoituksien laajuudeltaan ZEF on osoittautunut varsin ylivoimaiseksi työkaluksi. Voin suositella ZEFiä myös siksi, että saamme nopeasti yhteyden asiantuntijoihin jos apua ja tukea tarvitsemme. Riitta Juusenaho, Tampereen kaupunki