Teemme ohjelmistoja, joilla saat lisää hymyileviä asiakkaita

Liity nyt jo yli 1000 asiakkaamme kansainväliseen joukkoon: Tarjoamme suosituimmat ohjelmistot sinulle, joka haluat tehostaa myyntiäsi, saada tyytyväisempiä asiakkaita ja kehittää toimintaasi!

 

Tutustu tuotteisiinLue blogia

Jatka

Osallistu keskusteluun @zefstories

Liity osaksi tarinaamme

Liity 1000+ tyytyväisen asiakkaamme joukkoon

logo-aljazeera logo-osuuspankki logo-iittala logo-itv logo-lahitapiola logo-mtv logo-mustijamirri logo-niemi logo-posti logo-rajala logo-rovio logo-stockmann logo-tekes logo-terveystalo logo-upm logo-vianor logo-vtt logo-yle

Tee kyselyitä ja kehitä toimintaasi Arviointikoneella

Luo kyselyitä ja kerää vastaajia nopeasti. Näe pikasilmäyksellä visuaalisista raporteista vahvuutesi ja kehityskohteesi. Tee tietoon pohjautuvia päätöksiä, keskitä resurssisi oikeisiin asioihin ja saat lisää tyytyväisiä asiakkaita. Patentoitu tekniikka tuo tutkitusti maailman tarkimmat tulokset.

Tutustu Arviointikoneeseen

Tehosta myyntiäsi Sähköisellä myyntimiehellä

Luo pelimäinen ostokokemus samalla, kun autat asiakkaitasi löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet tuotevalitsimilla. Koukuta ja kouluta sivukävijöitäsi nettitesteillä. Luo viraali ilmiö ja ohjaa käyttäjät sosiaalisesta mediasta nettisivuillesi. Kerää liidit helposti talteen. Opi raporteista asiakkaidesi tarpeista ja luonteenpiirteistä, kehitä myyntiäsi!

Tutustu Sähköiseen myyntimieheen

Myy ja palvele reaaliaikaisesti Livezhatilla

Palvele asiakkaitasi reaaliaikaisesti, tehosta nettikauppasi konversioita ja nopeuta asiakaspalveluasi. Seuraa sivukävijöidesi selailua reaaliaikaisesti ja avaa keskustelu haluamasi kävijän kanssa – muuta kasvottomat nettiselailijat keskusteluiksi ja kaupoiksi! Suomen suosituimman chat-ohjelmiston avulla asiakkaitaan palvelee jo yli 500 yritystä.

Tutustu Livezhatiin

Tuo äänestäjät ja ehdokkaat yhteen Vaalikoneella

Auta äänestäjiä löytämään heille sopivin ehdokas vaaleissa. Kerää kävijävirtoja nettisivuillesi, tee mielenkiintoisia uutisia annettujen mielipiteiden pohjalta ja edistä vaalien läpinäkyvyyttä. Suomen suosituin Vaalikone jo vuodesta 2006 ja maailmallakin mm. Al Jazeeran, Euronewsin ja Reutersin käytössä.

Tutustu Vaalikoneeseen

Suomen suosituin vaalikone auttaa äänestäjiä Britannian parlamenttivaaleissa 2015

30. huhtikuuta 2015

itvkuva

Britanniassa perinteinen kaksipuoluejärjestelmä on murtumassa ja pienet puolueet saavat yhä suurempaa jalansijaa valtakunnallisissa vaaleissa. Poliittisella kentällä alkaa olla useampia varteenotettavia vaihtoehtoja ja äänestäjät punnitsevat äänestyspäätöstään aiempaa tarkemmin. 

Suomen vaaleista tuttu vaalikone tarjoaakin tässä murrostilanteessa oivan avun brittiäänestäjille: Yhdessä brittien suosituimman kaupallisen tv-kanavan ITV:n kanssa rakensimme vaalikoneen Britannian parlamenttivaaleihin.

Lue lisää

Kuinka mitata henkilöstön innostuneisuutta - ja miksi?

28. huhtikuuta 2015

innostaminen

Innostuminen, flow, vastuu, vapaus, virtaus, intohimo, rakkaus, rohkeus, sisu, elämänpalo. Harmoniselle energialle ihmisen työssä on monia erilaisia arvoja ja käsitteitä. On ilo havaita, että viime aikoina on laajalti havahduttu tosiasiaan, ettei ammattitutkinto ja pätevyys paperilla ole ainoita asioita, jotka merkitsevät henkilöstön kehittämisessä. Tosiseikkahan on, että tyytyväinen henkilöstö nostaa asiakastyytyväisyyttä enemmän kuin mikään muu yrityksen omaisuuden kehittäminen. Air Asia -lentoyhtiön Tony Fernandes pitää henkilöstön tyytyväisyyttä yrityksen tärkeimpänä mittarina. Innostunut henkilöstö on aina käytännössä tyytyväisempi, kuin urautunut henkilöstö. Tällä kertaa pohdimmekin, mitä tuo into on ja kuinka innosta voi tulla tärkein asiakastyytyväisyyttä nostava seikka yrityksellesi! Miksi innostunut henkilöstö on tärkeä yritykselle?

Lue lisää

Vieraskirjoittaja Ari Rämö: Tavoitteisiin sitouttaminen on haastavaa - vai onko?

23. huhtikuuta 2015

auringonlasku

Muutama kuukausi sitten kävin mielenkiintoisen keskustelun ihmisten kehittymisestä. Keskustelun toinen osapuoli oli sitä mieltä, että ihminen kehittyy vain epämukavuusalueellaan ja organisaatioissa todellisen kehittymisen aikaansaamiseksi pitää aina mennä epämukavuusalueelle. Kärsimyksen kautta kehittymiseen on kuulemma ainoa todellinen vaihtoehto.

Lue lisää

Tarinamme – keitä me olemme?

Perustimme ZEFin auttamaan ihmisiä päätöksenteossa. Unelmamme ja olemassaolomme syy on rakentaa maailmanlaajuinen päätöksentekoyhteisö, jossa ihmiset auttavat toisiaan kaikissa elämän valintatilanteissa.

Tarjoamme suosittuja ohjelmistoja, joilla teet ja autat asiakkaitasi tekemään parempia päätöksiä. Edistämme demokratiaa ja läpinäkyvyyttä maailmalla Vaalikoneen avulla.

Asiakkaitamme ovat mm. Rovio, Al Jazeera, MTV, IMF, Reuters, ITV, Vianor, UPM, Fazer, Kone, Kirkkohallitus ja yli 1000 muuta. Heistä yli 95% suosittelee ZEFiä ystävilleen.

Arvomme ovat Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus. Meidät valittiin Suomen 2. parhaaksi työpaikaksi 2015. Perheeseemme kuuluu 32 ZEF Soturia. Toimistomme eli ZEF Warriors’ Cavet sijaitsevat Oulussa ja Espoossa.

gptw_Finland_SuomenParhaatTyöpaikat_2015

Mediassa mainittua

Suomalainen vaalikone saanee tänä keväänä miljoonia uusia käyttäjiä, kun brittikanava ITV ottaa oululaisen ZEFin vaalikoneen käyttöön tulevissa parlamenttivaaleissa. Yritys on solminut vastikään myös toisen merkittävän yhteistyösopimuksen kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n kanssa.Kauppalehti 3.3.2015

Suomalaisella ZEFillä on valtava kunnianhimo ja halu kansainväliseen kasvuun. Yritys on suunnitellut ja toteuttanut vaalikoneita muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ja europarlamenttivaaleihin. Good News from Finland 16.5.2014

Oululainen ohjelmistoalan yritys ZEF on solminut jättisopimukset maailman suurimpien mediatalojen kanssa internetissä toimivan vaalikoneen käytöstä. Yrityksen kehittämää nettialustaa aikovat käyttää muun muassa CNN, BBC, Reuters ja Fox. Yle Uutiset verkko 21.1.2014

ZEF Oy

Ihmiset