Teemme ohjelmistoja, joilla saat lisää hymyileviä asiakkaita

Liity nyt jo yli 1000 asiakkaamme kansainväliseen joukkoon: Tarjoamme suosituimmat ohjelmistot sinulle, joka haluat tehostaa myyntiäsi, saada tyytyväisempiä asiakkaita ja kehittää toimintaasi!

 

Tutustu tuotteisiinSiirry blogiin

Jatka

Osallistu keskusteluun @zefstories

Liity osaksi tarinaamme

Liity 1000+ tyytyväisen asiakkaamme joukkoon

logo-aljazeera logo-osuuspankki logo-iittala logo-itv logo-lahitapiola logo-mtv logo-mustijamirri logo-niemi logo-posti logo-rajala logo-rovio logo-stockmann logo-tekes logo-terveystalo logo-upm logo-vianor logo-vtt logo-yle

Tee kyselyitä ja kehitä toimintaasi ZEFsurveyllä

Luo kyselyitä ja kerää vastaajia nopeasti. Näe pikasilmäyksellä visuaalisista raporteista vahvuutesi ja kehityskohteesi. Tee tietoon pohjautuvia päätöksiä, keskitä resurssisi oikeisiin asioihin ja saat lisää tyytyväisiä asiakkaita. Patentoitu tekniikka tuo tutkitusti maailman tarkimmat tulokset.

Tutustu ZEFsurveyyn

Tehosta myyntiäsi Matchitilla

Luo pelimäinen ostokokemus samalla, kun autat asiakkaitasi löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet tuotevalitsimilla. Koukuta ja kouluta sivukävijöitäsi nettitesteillä. Luo viraali ilmiö ja ohjaa käyttäjät sosiaalisesta mediasta nettisivuillesi. Kerää liidit helposti talteen. Opi raporteista asiakkaidesi tarpeista ja luonteenpiirteistä, kehitä myyntiäsi!

Tutustu Matchitiin

Myy ja palvele reaaliaikaisesti Livezhatilla

Palvele asiakkaitasi reaaliaikaisesti, tehosta nettikauppasi konversioita ja nopeuta asiakaspalveluasi. Seuraa sivukävijöidesi selailua reaaliaikaisesti ja avaa keskustelu haluamasi kävijän kanssa – muuta kasvottomat nettiselailijat keskusteluiksi ja kaupoiksi! Suomen suosituimman chat-ohjelmiston avulla asiakkaitaan palvelee jo yli 500 yritystä.

Tutustu Livezhatiin

Tuo äänestäjät ja ehdokkaat yhteen Vaalikoneella

Auta äänestäjiä löytämään heille sopivin ehdokas vaaleissa. Kerää kävijävirtoja nettisivuillesi, tee mielenkiintoisia uutisia annettujen mielipiteiden pohjalta ja edistä vaalien läpinäkyvyyttä. Suomen suosituin Vaalikone jo vuodesta 2006 ja maailmallakin mm. Al Jazeeran, Euronewsin ja Reutersin käytössä.

Tutustu Vaalikoneeseen

Tarina kehumisen voimasta

25. elokuuta 2015

 Tarina kehumisen voimasta

Nukutin kolmivuotiasta tytärtäni yöunille. Hän oli jostain syystä hyvin rauhaton eikä uni meinannut tulla silmään millään. Näin, että hänen oli vaikea rauhoittaa mielensä ja nukahtaa. Yritin kaikkeni. Kerroin hänelle tarinoita, istuin sängynlaidalla silittäen häntä ja puhuin mukavia. Tätä kesti noin tunnin verran eikä uni tullut.

Itseäni alkoi jo väsyttää ja mieli vaelsi oman sängyn puolelle.

Yhtäkkiä mieleeni tuli vielä yksi käyttämätön keino - kehuminen.

Lue lisää

Näin pääset töihin Suomen parhaimpiin työpaikkoihin - 5 vinkkiä työnhakijalle!

24. elokuuta 2015

 16_blog

Kuvittele, että olet hiljattain muuttanut uuteen kaupunkiin. Joka päivä kuluneen kahden viikon aikana olet kävellyt saman jalkapallokentän ohi matkallasi kotiin. Olet pelannut koko ikäsi jalkapalloa ja tiedät olevasi kova laitahyökkääjä. Nyt kun kotona tavarat ovat löytäneet pikkuhiljaa paikkansa niin alat miettiä josko ehtisit jälleen harrastaa jalkapalloa aktiivisesti. Mitä tekisit tässä tilanteessa? Todennäköisesti menisit  kyseisen jalkapallokentän laidalle juttelemaan pelaajille ja kysyisit, voisitko tulla seuraavan kerran mukaan harjoituksiin. Tuskin ajattelisit, että etsinpä netistä tämän joukkueen johtajan yhteystiedot ja laitan hänelle sähköpostia. Vai mitä? Mietipä tämän tarinan valossa työnhakua. Jos kyseinen tiimi olisi ollut jalkapallojoukkueen sijaan työpaikka, niin moni olisi jättänyt tämän ilmiselvän kortin käyttämättä.

Lue lisää

Näillä viidellä vinkillä moninkertaistat suositusten määrän

21. elokuuta 2015

 Tyytyväinen asiakas on yrityksen parasta markkinointia

Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka suuri osa nykyisistä asiakkaistasi on tullut suosittelun kautta? Ajattelepa, minkälaisen kasvumahdollisuuden suosittelevat asiakkaasi tuovat. Brian Tracyn mukaan suosituksen kautta tulleelle kontaktille on jopa kuusitoista kertaa helpompi tehdä kauppa verrattuna täysin kylmään kontaktiin. Kuinka sitten suosituksia hankitaan?

Lue lisää

Tarinamme – keitä me olemme?

Perustimme ZEFin auttamaan ihmisiä päätöksenteossa. Unelmamme ja olemassaolomme syy on rakentaa maailmanlaajuinen päätöksentekoyhteisö, jossa ihmiset auttavat toisiaan kaikissa elämän valintatilanteissa.

Tarjoamme suosittuja ohjelmistoja, joilla teet ja autat asiakkaitasi tekemään parempia päätöksiä. Edistämme demokratiaa ja läpinäkyvyyttä maailmalla Vaalikoneen avulla.

Asiakkaitamme ovat mm. Rovio, Al Jazeera, MTV, IMF, Reuters, ITV, Vianor, UPM, Fazer, Kone, Kirkkohallitus ja yli 1000 muuta. Heistä yli 95% suosittelee ZEFiä ystävilleen.

Arvomme ovat Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus. Meidät valittiin Suomen 2. parhaaksi työpaikaksi 2015. Perheeseemme kuuluu 32 ZEF Soturia. Toimistomme eli ZEF Warriors’ Cavet sijaitsevat Oulussa ja Espoossa.

gptw_Finland_SuomenParhaatTyöpaikat_2015

Mediassa mainittua

Suomalainen vaalikone saanee tänä keväänä miljoonia uusia käyttäjiä, kun brittikanava ITV ottaa oululaisen ZEFin vaalikoneen käyttöön tulevissa parlamenttivaaleissa. Yritys on solminut vastikään myös toisen merkittävän yhteistyösopimuksen kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n kanssa.Kauppalehti 3.3.2015

Suomalaisella ZEFillä on valtava kunnianhimo ja halu kansainväliseen kasvuun. Yritys on suunnitellut ja toteuttanut vaalikoneita muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ja europarlamenttivaaleihin. Good News from Finland 16.5.2014

Oululainen ohjelmistoalan yritys ZEF on solminut jättisopimukset maailman suurimpien mediatalojen kanssa internetissä toimivan vaalikoneen käytöstä. Yrityksen kehittämää nettialustaa aikovat käyttää muun muassa CNN, BBC, Reuters ja Fox. Yle Uutiset verkko 21.1.2014

ZEF Oy

Ihmiset